Descobreix-me

Qui sóc?

Una molt difícil pregunta. Una pregunta amb moltes respostes que van canviant depenent de com em vaig forjant. No obstant això, quan penso qui sóc i quina és la meva missió a la vida, el primer que em ve a la ment i que es manté en el temps és que soc una «buscadora». Una buscadora de respostes, de vegades de preguntes sense resposta,  i això ha fet que sempre estigui indagant amb la profunditat de l’ésser humà.

La meva història personal està composta per capítols molt diferents. Alguns els ha protagonitzat la innocència, d’altres l’alegria esbojarrada, i algun el patiment i la tristesa, que al mateix temps m’han permès estar més connectada que mai a mi mateixa. Altres capítols han estat protagonitzats per la il·lusió, per l’acceptació, el perdó o el silenci. Segons el meu eneagrama, sóc una persona entusiasta (jo també ho crec).

El que sí que puc afirmar a dia d’avui és que sóc una persona afortunada. Totalment agraïda a la vida per com ha succeït tot. M’hauria agradat no haver passat per algunes coses al llarg de la meva vida però, desprès de tot, sé que han estat grans aprenentatges. Un dels majors desitjos que tinc és deixar el llegat de consciència el més alta possible per facilitar el camí a tots els que vindran darrera meu. Aquest és el meu propòsit de vida. I com sé que la vida és un aprenentatge constant, espero aprendre fins al final dels meus dies.

La meva història

M’apassiona la meva professió

Tinc sort. M’apassiona la meva professió, i ho puc dir amb veu molt alta. Sóc afortunada de fer de la meva feina un estil de vida.

Però hi ha moltes altres coses que m’apassionen. Veure créixer a la meva filla crec que és de les coses més boniques que una persona pot experimentar. Crec que un entén el veritable amor quan té un fill o una filla. També m’apassiona la natura, la Mare Terra. Allí trobo els millors moments de connexió. Arrelada a la Terra, com a signe de terra que sóc, és on em sento més viva. I això no acaba aquí. Hi ha més passions que m’acompanyen des de ben petita. El cel, les estrelles i, com no, la lluna. Ella és còmplice de tot. Ella sap molt de mi, tots els meus secrets. M’ha vist en els moments més tristos, i sé que m’ha escoltat i cuidat.

I per què et conto tot això? Perquè jo també he tingut i tinc les meves ferides, els meus dies grisos… A mi  també m’ha acompanyat la tristesa o el no saber cap on anar, i sé perfectament el que es sent. He travessat per moments de soletat i desesperació, però haver experimentat això fa que avui pugui entendre millor el dolor que tu també pateixes.

Que avui tu estiguis aquí no és casual. No existeixen les casualitats, i estic infinitament agraïda que puguem ressonar junts o juntes. Segurament també seràs un cercador de respostes, segurament una persona que estima la vida i que vol créixer com a persona i arribar a brillar com una estrella.

M’agradaria ser la persona que t’inspiri, que t’ajudi… M’agradaria ser de vegades crossa, de vegades ales. Acompanyar-te, caminar al teu costat, al teu ritme, sense obligar ni jutjar.

No et creguis tot el que et diguin: aplica, observa, comprova i verifica. Només així es pot dur a terme l’aprenentatge de la vida.

Carolina Castells

Áurea

Áurea, què significa?

Áurea significa que ha assolit gran desenvolupament o està en el moment de màxim esplendor. Áurea també representa un número, el número daurat. Representa també el triangle, però  sobretot trobem el seu significat en múltiples elements de la naturalesa i en l’Univers. Un cop més, res succeeix per casualitat.

I on està Áurea? Visc en una casa molt gran. Durant molt de temps hem viscut la meva filla i jo. Molts cops, la casa se’m feia enorme, era massa per nosaltres soles, però sempre li deia: «Algun dia, Abril, omplirem aquesta casa». I avui, Áurea Espai forma part d’ella. Avui puc dir que el que desitjava s’ha complert. Avui la meva casa és també el teu espai. Avui i cada dia la casa s’omple de grans persones amb les mateixes il·lusions que un dia vaig tenir jo. Espero que quan entris, et sentis molt a gust i et vulguis quedar.

Formació

Algunes de les meves dades curriculars

  • Llicenciatura en Psicologia (URV)
  • Postgrau en Psicopatologia Clínica Infantil i Juvenil (UB)
  • Màster en Psicoteràpia (IESP)
  • Postgrau en Psicoteràpia Integradora (IESP)
  • Postgrau en Teràpia de Parella (IESP)
  • Postgrau en Teràpia Breu Estratègica (IESP)
  • Postgrau en Teràpia de Grup (IESP)

Que diuen de mi

Gràcies a Carolina he reconduit la meva vida, m'he despedit de les angoixes, la ira i les preocupacions que ocupaven el meu dia dia per donar pas a una vida més calmada al temps que he recuperat la il.lusió i la felicitat. Compartir aquets moments amb ella és una experiència que recomano a tothom, ja n'hi ha prou de carregar amb patrons innecessaris, ella us ajudarà a retrobar-vos amb la vostra essència, aquella que vau perdre en un moment donat. Gràcies per tot Carolina!

M.M

Estava perduda, plena de falses creences, dominada per la temor i sense saber cap on anar. Ja havia visitat altres psicòlegs, i sentia que per molt que jo m'expliques, no m'entenien. Passava el temps i jo continuava amb el mateix estat de desesperació. Mantenia una relació de parella basada amb els cels i el control. Em sentia inferior a tothom, amb moltes ganes de sortir d'aquest bucle que cada cop es feia més gran. Finalment vaig acudir a Áureaespai, la qual em va entendre des de el primer moment, perfil algú m'entenia.
Em va donar moltes eines per acabar amb el meu sofriment, gràcies a ella vaig aprendre a valorar-me, a identificar les temors i acabar amb elles, vam treballar amb mi, i em va ensenyar a canviar el punt de vista de les coses i de les persones, entre moltes altres coses.
I us estranyarà si us dic que durant les sessions vam riure molt, però així va ser, perquè quan t'ensenyen a veure les coses des de un altre punt i trenques amb els patrons de conducta i amb les temors, al final l'únic que ens quedava era riure de tot allò que mesos enrere en dominava. Gràcies a ella, a la gran persona i gran professional que he tingut al costat, he pogut recuperar la meva essència i viure una relació on només existeix amor.

M.A

Jo vaig decidir demanar ajuda a un/a professional quan vaig sentir que tocava fons... Estava trista, enfadada en lo món i en mi mateixa... Pero Carolina me va fer veure que pots millorar, en sacrifici evidenment, pero res està perdut. A dia d'avui encara em trobo en teràpia, però quan tinc alguna crisi sempre penso en les paraules de Carolina i això m'ajuda a intentar frena el domini de les meves males emocions. Estic contenta i agraïda d'haver-la conegut ja que, es una persona que es preocupa de veritat pel seu pacient i crea un vincle especial amb tu que amb altres psicòlegs no he apreciat ????!
El que Àurea ha suposat per a mi ha sigut un gran canvi com a persona, he après a creure en mi mateixa, a tenir capacitat per decidir, a dir la meva opinió, a valorar el que tinc, però el que sobretot he après ha sigut a coneixem a mi mateixa, a saber qui soc i que el vull, sent conscient de les conseqüències que pot tenir cada decisió, ja siguin bones o dolentes, però prendre-les sense cap tipus de remordiment!

Vols programar una visita?