Cuando sientas la noche dentro, anídate. No te marches de ti.

Nina da Lua & Vorja Sánchez

TERÀPIA D'ADULTS

T'acompanyo a partir de les paraules, de l'escolta activa i la meva càlida abraçada a què t'endinsis fins a l'arrel del teu problema per regenerar les teves ferides i convertir la teva foscor en llum.

Des d’una Psicoteràpia Integradora, combino diferents tècniques de la Psicologia Cognitiva – Conductual i Humanista, incloent-hi tècniques psicoterapèutiques de Tercera Generació, com són el Mindfulness o l’EMDR.

Les complemento amb altres tècniques basades en la Programació Neurolingüística (PNL), entre d’altres, perquè amb totes elles puguis assolir resultats més profunds.

Cada sessió individual és un procès dissenyat exclusivament per a tu.

Què tractem a les sessions?

PREU: PRIMERA SESSIÓ 70€
SEGÜENTS SESSIONS 65€ / SESSIÓ
DURACIÓ: 60 MINUTS

TERÀPIA ADOLESCENTS

La teràpia pot ser la brúixola que guia als adolescents a través dels desafiaments de la vida i els ajuda a trobar força i claredat.

La teràpia per a adolescents és un espai segur i confidencial on els joves poden parlar obertament sobre els seus pensaments, emocions i desafiaments. 

Amb l’ajuda d’un terapeuta especialitzat, aprenen a comprendre’s millor, gestionar l’estrès i les relacions, i desenvolupar habilitats per afrontar els desafiaments de l’adolescència. 

És un recurs poderós per al creixement i el benestar dels joves.

Principals factors que poden provocar malestar als adolescents:

PREU: 65 € / SESSIÓ
DURACIÓ: 60 MIN

Què aconseguim amb la teràpia amb adolescents?

dorado

PROGRAMA PER SORTIR DE LA DEPENDÈNCIA EMOCIONAL I LES RELACIONS TÒXIQUES

La dependència emocional és la incapacitat de tallar una relació (de parella, amistats, familiars, de feina) tot i sentint que aquesta relació t'està fent mal.

Sortir d’una relació de dependència emocional no és gens fàcil, hem de tractar la dependència com una addicció, per això fer un procés terapèutic és l’opció més recomanable.

Després de sortir d’una relació de dependència sentiràs: pau interior, calma, descans, lleugeresa, amor propi, més autoestima, confiança, seguretat, que vals, il·lusió, dignitat, que val la pena viure, llibertat, tornar a ser feliç.

Què tractem en aquest programa?

PREU: 345€ / 5 SESSIONS INDIVIDUALS
DURACIÓ: 60 MINUTS / SESSIÓ

TERÀPIES TERCERA GENERACIÓ

Les teràpies de tercera generació són una categoria de tractaments psicoterapèutics contemporanis que se centren en l’acceptació, el mindfulness i el canvi conductual.

El mindfulness és una pràctica que ens ajuda a gestionar l’estrès, millorar la concentració, augmentar la resiliència, millorar la salut mental, millorar les relacions i augmentar la satisfacció vital, promocionant el benestar emocional.

Altres eines de regulació emocional emprades en les sessions: respiració profunda, visualitzacions, meditacions, expressió emocional, tècniques de relaxació, repeticions de mantres o afirmacions, entre d'altres.

RITUAL PER DESPEDIR EL 2023 I DONAR OBERTURA AL 2024

Volem despedir l’últim dia de l’any d’una forma especial. I se’ns va ocórrer poder compartir la nostra idea amb totes les persones que us vulgueu sumar.

Per a natros la gr-ampolla és màgica, és per això que hem escollit aquest lloc per ritualitzar el fi d’any i sembrar les intencions per al 2024.

La proposta és que ens trobem tots/es a les 9:30 a la platja de les avellanes. Nosaltres us guiarem i acompanyarem, però d’entrada us anticipem que junts/es caminarem en silenci, escriurem, meditarem i per als més valents, ens endinsarem al mar.

Cal portar tovallola/coixí/manteta, llibreta i boli. I opcional banyador.

Duració aproximada 1,5 hores. Et sumes? Escriu-nos un missatge. És gratuït, el que ens fa il.lusió és la vostra companyia 🥰❤️

ANDREA I CAROLINA

Carolina Castells Psicología Ebook

EL PROCESO DE TRABAJO

Las sesiones son un espacio seguro, tranquilo, sin juicio, con límites, con amor, con total libertad de expresión y con la confianza de que quiero ayudarte.

Cuido todos los detalles en el espacio. Música, velas, incienso, olores, la iluminación, para que sientas esa calidez que quiero transmitirte. 

Mi recomendación es hacer las dos o tres primeras semanalmente o cada 2 semanas, y luego cada 3 semanas, o una el mes en caso de seguimiento. El número de sesiones dependerá de la intervención de cada paciente.

Se puede cambiar la fecha de la cita con una antelación mínima de 48 horas. Si se avisa con menos de 48 horas no se aceptarán cambios, quedando anulada la cita sin posibilidad de devolución de dinero.

Si pasados los 15 minutos iniciales el paciente no se presenta a la cita, se da por anulada la sesión (si no hay un previo aviso de algún incidente).

El pago de las sesiones se realizará en efectivo, transferencia bancaria o Bizum. En caso de primera sesión el pago tendrá que ser antes de realizarse la sesión por transferencia bancaria o Bizum. A partir de la segunda sesión estableceremos con la persona la forma de reservar la sesión.

Las sesiones pueden ser online o presenciales. 

Las sesiones online se realizan a través de la plataforma Zoom, Skype o videollamada de WhatsApp. 

También podemos mantener el contacto a través de correo electrónico o WhatsApp, para el envío de ejercicios, información complementaria, lecturas, música, u otra información de interés para ti.

Close
Bk to Top