Les pedres, a l’igual que amb les persones, encara que pugui ser l’aparença el que ens cridi l’atenció, el que verdaderament importa és l’interior. Cada pedra emana vibracions curatives, que poden alleugerar molèsties físiques, emocionals o mentals. Cada pedra té moltíssimes propietats i beneficis, i en el 2020 descobrirem 12 d’aquestes pedres precioses mitjançant la pràctica de la meditació.

Com ho faré? 

  • Les meditacions que realitzo són a través del meu mestre de meditació @agustin.meditacion. En la seva pàgina web podeu trobar moltes meditacions de forma gratuïta i que us poden servir per endinsar-vos de forma fàcil en el món de la meditació. En cas de què que necessiteu més també té una Escola de Meditació on cada setmana hi ha una meditació diferent, acompayada del seu pdf explicatiu, una frase de reflexió, una classe en directe, una càpsula de saviesa, etc. o també té packs de meditació amb diferents temes per reflexionar. 
  • Pel que fa a les pedres amb les quals meditaré  les he comprat a Edology Jewels. En el seu mur d’instagram @edology_gems podeu veure totes les seves publicacions amb informació de molt valor. Un altre lloc on també he comprat alguna pedra és Mukhas Collection, i que també disposa d’una web amb informació molt rellevant. 
  • Hi ha diferents formes de meditar amb les pedres; la posició corporal a l’hora de meditar crec que cadascú té que trobar la seva; la meva forma sempre és asseguda amb posició còmoda i intentant mantenir l’esquena recta, i seguint les indicacions de les meditacions d’Agustin.  Però com dic crec que cadascú ha de trobar la seva posició. En aquest cas afegeixo que entre les mans tindré la pedra; en les primeres respiracions amb els ulls oberts l’observaré i em concentraré amb el seu color, la seva forma i les seves peculiaritats. Un cop ja amb la meditació amb els ulls tancats , tindré la pedra entre les meves mans sentint com la seva energia recorre el meu cos i va connectant amb mi.

El mes de gener començaré amb la pedra Ónix, i les seves propietats referents al poder i a enfocar l’energia amb coses positives. Si us animeu a meditar amb les pedres us animo  a què seguiu la pàgina @aureaespai per tal d’estar assabentats cada mes de la pedra a treballar i les propietats de cadascuna d’elles.